Copyright

Kaikki kuvat E:n tai K:n ottamia ja niitä ei saa käyttää muissa yhteyksissä.

maanantai 11. marraskuuta 2013

Palm Springs

Palm Springs on Las Vegasin viehkompi pikkuveli ja keidas autiomaassa. Puuttuu Vegasin rasittava kohkaus, ja kylä on käytännöllisesti katsoen yksi suht kompakti raitti. Elviksen muisto on kova sana täällä, taisipa äijä ollut istunut meidänkin, ei niin kauhean hienon, hotellin aulassa, vai olisko vaan kävellyt ohi.
Palm Springsin karvahelmapalmuja
Kylillä oli pummeja joka lähtöön, yksikin tuli vinkumaan, että ei ole syönyt lihaa moneen päivään. Niin, entä sitten? Toisaalta ketjuhampurilaisen saanee parilla neljällä dollarilla. Tavallisen turistin on vaikea löytää ruokakauppoja. Ei ole koko maan läpi Siwoja ja Alepoja, vaan eri osavaltiossa on eri ketjuja/kauppoja, ja jos on joku jättiostareidenäiti (Mall), niin siellä on vaan rompetta ja ravinteleita. Ruokakaupat on jossain ihan muualla, automatkan päässä tietty. Jos joku on aikeissa matkustaa Jenkkeihin, niin (merkki)vaatteita löytyy edullisesti isoista outlet malleista, joita on isojen cityjen laitamilla. Mulla on onneksi kassi jo niin piripintaan alunalkaenkin pakattu, ettei tarvii ostaa mitään. Kirjoja sentään sirotellut pitkin matkaa.Vuorten välissä tuulee

Kolibri pisti koreografiaksi keitaalla. Käsittämätön pikkulintusen energiaakuluttva lentelyshow pystysuoraan ylös ja alas ja paikallaan pöristen. Kävikin ilmi, että keikisteli toiselle yksilölle.Tänään pölähdettiin San Diegoon, tai tarkemmin sanoen La Jollaan, ja härregud eikö ollut hylkeitä taas nurkan takana.
Aika kypsä ilme linssiluteella
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti