Copyright

Kaikki kuvat E:n tai K:n ottamia ja niitä ei saa käyttää muissa yhteyksissä.

perjantai 22. marraskuuta 2013

Hiljaiseloa Hilossa

Jos Honolulu (Waikiki) oli enempi japanilaisten ökyrikkaiden shoppailupaikka on Ison Saaren Hilo ololtaan enempi juntimpaa ja viehättämpää Aasiaa, tuntuu siis positiivisesti
kuin olisi aivan muualla kuin Amerikassa. Myös mehevät torakat ovat ilmestyneet katukuvaan, ollaan siis tropiikissa.
Kilauea

 Tulivuori on hieno, päivällä ja pimeällä, ylhäältä ja alhaalta. Rikkikaasuja hengitetty koko rahan edestä. Hieman ihmettelin vaan, että joidenkin pitää raahata suurinpiirtein eilen syntyneitä vauvojakin hengittämään myrkkyjä. No mutta onhan sitä ennenkin uhrilahoja annettu vuoren hengen lepyttämiseen. 2003 näillä laava porissut viimeksi kadulle, eli taitaa toimia.Luonto on aikas upea. Tietty vulkaanitouhut on mahtavia, mutta onpa rehua jos toistakin, ja lintuja. Hilon hotlan parvekkeen alla kävi sellainen tilhien (lajin määritys vielä kesken) uilutus koko yön, että jouduin kaivamaan korvatulpat. Niin, kylä ei ole tosiaan vuoden menomesta kun kovin älämöly lähtee pikkulinnuista, jotka onneksi poistuvat noutamaan matoja viideltä aamulla.
Kuvan yksilö ei toivottavasti liity mökäkuoroonHitsi kun ihmiset on ystävällisiä. Miten ne jaksaa kysyy mörökölli Suomesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti