Copyright

Kaikki kuvat E:n tai K:n ottamia ja niitä ei saa käyttää muissa yhteyksissä.

lauantai 5. lokakuuta 2013

Kanoja Key Westissä

Rakas päiväkirja British Airways on per****tä, eiku tää onkin julkaistavaa tekstiä, korjaan British Airways on syvältä hanurista.
Juu ja maailmanympärimatka alkoi siis niin, että British Airways laittoi matkalaukkuni ihan omalle maailmanympärimatkalleen. Melkein 3 vuorokautta meni ennenkuin koitti todella iloinen jälleen näkeminen ja sain taas kamani itselleni. Ei siinä mitään, laukkuja hukkuu ja niitä köydetään mutta on kyllä sanottava, että BA:lla on pikkaisen prosessit ja asiakaslähtöisyys ongelmailanteissa hukassa. Onneksi osaan siedettävästi englantia ja jonkun verran tottunut asioimaan erilaisten  luupäiden kanssa muuten olisi varmaan laukku jäänyt kiertämään maailmaa itsekseen. No loppu hyvin kaikki hyvin ja matka voi oikeastaan alkaa uudelleen, hei ja pääseehän tässä seuraavaan erään: Tappelemaan viivästyskorvauksista lentoyhtiön kanssa, yölukemiseksi otin Montrealin sopimuksen lentomatkustajien oikeuksista.
No ollaan me matkailtukin eli mennään asiaan.
Florida Keys; saarijono tai rykelmä saaria, yhdistävänä tekijänä jotain 42 siltaa, joista pisin 7 mailia. Key West on viimeinen ja kuuluisin, Hemingway asui siellä pitkiä aikoja ja talo on nykyään (ylihintainen) museo. Key West on aika lungi mesta, viikonloppuisin melkoinen menopaikka ja todella suosittu esim. polttaripaikkana. Jotkut kai tykkää siitä silloinkin. Kanat juoksentelee vapaana kaduilla.
Kanoja Key Westissä


Me juostiin koko saarijono kahdessa päivässä lävitse, leppoisaa meininkiä, hyviä rantoja ja kuumuuteen ja aurinkoon totuttelua. Mulla vähän oli koko ajan takaraivossa pelko, että laukku jää kokonaan häviksiin, jonkin aikaan siltä jo näyttikin. Asuttiin puolimatkan krouvissa Marathonissa, motellissa, sain laukkuni ja sitten ex tempore tempaistiin ihan eri suuntaan Fort Meyersiin, eikä enää motelliin. Meidän piti mennä Evergladesin luonnonpuistoon alligaattorikanoottiretkelle mutta kun täällä Obama ja rebuplikaanit tappelee ja hallinto on kiinni, niin myöskin liittovaltion luontopuistot on kiinni eli se siitä. No nähtiin sentään alligaattoreita huoltoaseman pihassa intiaanireservaatissa.
Jos ne ei pääse sopuun kuun loppuun mennessä pysyy Grand Canyonkin suljettuna ja sitten kyllä pääsee parku.
Burgermittari: 2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti