Copyright

Kaikki kuvat E:n tai K:n ottamia ja niitä ei saa käyttää muissa yhteyksissä.

maanantai 14. lokakuuta 2013

Ruoka - asiaa

Annokset ovat siis valtavia, tarjoilijoista on ihan normaalia, että asiakas ottaisi osittain syödyt jämät mukaansa. Juu ei kiitos mitään puolen kilon makaroninäiväreitä mukaan, vaikka niillä ruokkisi kaikki kotikadun köyhät. Hotellihuoneessa on kyllä usein vakiovarusteena mikro.


Tässä yhdistetty kiinteä mikroaaltouuni ja jääkaappi, ikävästi töpselin paikka edessä.
Pakastemikroaterioita on hyllymetreittäin. Kaikkea mitä ikinä voi kuvitella olevan saa mikroateriana. Ja trust me, osa on ihan super! Silti tulee joskus vähän vainoharhainen olo, tuleekohan ravintolaruokakin pakasteannoksina.
Osa ihmisistä on aivan valtavan kokoisia, mutta jos pitsoja saa vain largena, joka ikiseen paikkaa piilotetaan cheddaria, ja nähtävyyksillä ja kaupassa saa vuokrata käyttöönsä invamopon jos omat jalat ei kanna, ja joka paikkaan mennään joka tapauksessa autolla. Mekin mentiin 30 metrin matka ostarille autolla, kun ei oltais päästy jalan risteyksen yli, koska kaikkialla ei ole välttämättä suojateitä tai jalkakäytäviä. Kyllä tässä omatkin paunan lisäykset painoon on varmaan tullut jo hommattua.
Näitä on siis vaatimattomat 8 riviä
Huomenna on näillä Kolumbuksen päivä, onneksi me ollaan valmiina St.Augustinessa, jonne Ponse de Leon tuli maihin, ja julisti La Floridan osaksi Espanjaa, koko America oli siis sitten nimeltään Florida (kukkainen) tuolloin. En tiedä vielä, miten Kolubuksen pvää juhlitaan, Halloween lienee parin viikon päästä. Amerikkalaiset taitaa harrastaa enempi leivoksia, donitseja ja suklaisia kräämitouhuja. Halloweenin kunniaksi lisäksi giganttisia karkkipusseja myynnissä. Ja kurpissakin löytyy.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti