Copyright

Kaikki kuvat E:n tai K:n ottamia ja niitä ei saa käyttää muissa yhteyksissä.

lauantai 12. lokakuuta 2013

Mikkihiiri ja mikroaterioita

Tuli sitten nähtyä Disney World tai oikeammin Magic Kingdom joka on yksi neljästä Disney Worldin teemapuistosta, se "oikea", missä Mikki, Hessu, Lumikki ja muut Disneyn klassiset hahmot luuraavat. Disney Worldia ruotivia sivuja löytyy suomenkielisinäkin pilvin pimein, joten en ala arvostelemaan suuremmin, totean, että puiston nähtävyydet alkavat jo parkkipaikalta; normivilkkaana päivänä pelkästään Magic Kingdomin parkkipaikalla on 13800 autoa, väittävät maailman suurimmaksi, se lienee helppo uskoa. Oliko siellä keski-ikäisillä kivaa, oli, menenkö uudestaan, en usko, että ainakaan Magic Kingdomiin, ei ihan niin kivaa.
Mikki rokkaa

Orlandossa tai oikeastaan jo vähän aikaisemmin tuli löydettyä TV Dinerien ihmeellinen maailma. Ravintoloissa tulee syötyä hervottomasti, koska ruoka on hyvää ja annoskoot on, no isoja, suuria, valtavia tai ihan mitä vaan. (Eilenkin tuli henkilökohtaisesti syötyä sellainen pitsa, että sillä ruokkisi keskikokoisen tai vähän suuremmankin intialaisen kylän viikoksi). Ja suomalainen muuten syö lautasen tyhjäksi kun kerran on maksettu. Joten siis vähän niinkuin pakon sanelemana osa vatsantäyttämisestä on siirtynyt kauppojen antimien pariin. Parasta siinä on, että saa ihan itse ostaa kasviksia ruuan kylkeen. Ja hei muuten niitä vaihtoehtoja TV Dinereiksi, niitä taas sitten piisaa. Spagettia ja lihapullia löytyy tyyliin viiskyt eri vaihtoehtoa ja sama linja jatkuu kaikissa muissakin. Jotkut on jopa terveellisiä ja jotkut hyvänmakuisia. Jälkiruoaksi Hersheyn (niiden valkoinen on jotain tajutonta) suklaata, niin menee se terveellinenkin alas. TV aterioiden mahdollistamiseksi normi hotellihuoneissa on mikrot ja jääkaapit ja useimmissa on tilaa myös pöydälle tuoleineen ettei einestä tarvitse sängyllä syödä, kätevää.
Lounas (vai oliko se aamiainen) Amerikan malliin, 12 tuuman chilihodari





2 kommenttia:

  1. Pienet puolimaratonit eivät tuommosen syömisen lomassa tarpeen.
    Huvittavaa, ellei jopa pirullista: tietokoneeni on ollut muutaman päivän toimimatta; siis heti kun sinä häivyit maisemista, kone ryhtyi mielenosoitukseen. Saa nähdä, saanko sen toimimaan ylihuomiseksi.
    Tämä on kirjoitettu pikkuläppärillä - toimii mutta rykien.

    VastaaPoista
  2. Uhhuh tulee ähky tätä blogia lukiessa :) Ihanan aurinkoisia kuvia, täällä on jo pakkasen puolella :)

    VastaaPoista