Copyright

Kaikki kuvat E:n tai K:n ottamia ja niitä ei saa käyttää muissa yhteyksissä.

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Kotisohva kuittaa

Hyvä(t) lukija(t)

On ollut orientoitumisvaikeuksia kirjoittaa maailmanympärimatka-aiheista blogia omalla kotisohvalla. Siihen tulee nyt onneksi muutos; aamukampa haroo ylihuomenna tyhjää ja tämä jää viimeiseksi Suomessa kirjoittamakseni tekstiksi tähän blogiin. Joo voin mä kirjoittaa loppusanat ensi kesänä kun on (ehkä) palannut kotiin mutta ei mennä siihen, ainakaan nyt.
Vastaan urheilutoimittajien legendaariseen kysymykseen, että miltä nyt tuntuu: "Tuntuu ihan hemmetin makeelta". Näyttää todennäköiseltä, että saan toteutettua edes yhden nuoruuden haaveistani. Rocktähteys on sitten vuorossa seuraavana ja sitten se Nobelin-palkinto mutta kierretään nyt tää pallo ensin.
Suomen neljä vuodenaikaa ovat loistavat, mun lempikuukausi on marraskuu, ei ole parempaa kuin vaakasuora räntäsade maanantaiaamuna suoraan naamaan. Just joo!

4 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa! Taisinpa päästä tämän blogin ekaks kommentoijaksi :)

  VastaaPoista
 2. Tänään lähditte ja äidillä jo ikävä.
  Silti olen iloinen ja onnellinen, että tämän unelman pääsitte toteuttamaan.

  VastaaPoista
 3. Olette ilmeisesti jo Floridassa :)? Manaatteja näkee (ilmaiseksi) parhaiten voimaloiden lauhdevesissä. Hauska mötkäle se on.

  Täällä kuulas +13 asteinen syyssää, mutta vielä se räntävihmaksi muuttuu :)

  VastaaPoista
 4. Arvaa vaan Anu oliko lauhdevedessä yhtään ilmaista öttiäistä. Spouse näki vähän manaatin oikeaa sierainta ja minä hyppivän kalan, vaikka kökittiin 1 h voimalan kupeessa. Hitto kait se on akvaarion paikka.

  VastaaPoista