Copyright

Kaikki kuvat E:n tai K:n ottamia ja niitä ei saa käyttää muissa yhteyksissä.

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Viiden tähden vappua

Reippaana uima-altaalla
Kaikki ovat menneet! Olemme taas kahden! Viimeisenä meidät hylkäsi Päivi. Unohtaaksemme kaksinaisuutemme otimme ja lähdimme viettämään vappua Koh Samuille, yhdelle Thaimaan suosituimmista turistisaarista. Niin ja surun murtamina otimme sitten viiden tähden resortin kaikkine mukavuuksineen. Ja mukavuuksia sitten löytyy; loistava infinity uima-allas, leffateatteri, squash-halli, hienostunut kuntosali saunat(sekä suomalainen että turkkilainen), pelihuone (mm. biljardi), jne...Kuntosalille ei vain ole mitään asiaa ennen kello kahta, kun hintaan sisältyvä aamiainen on niin tajuton, ettei sen jälkeen moneen tuntiin voisi kuvitellakaan minkäänlaista kuntoilua. Aamiaisella on täällä keskellä tropiikkia mm. kylmäsavulohta. Mestan omistaja on unkarilainen, joten sai kai selittää jotain, mitä en tiedä?
Kylvyssä
Resortti on vuoren rinteessä., joten kun haluaa mennä vaikka uima-altaalle voi soittaa golfkärryn viemään ja illat kuluvat loistavasti kymmenmetrisellä parvekkeella laiskanlinnassa maaten ja näköalaa ihaillen. Tai sitten voi pulahtaa olohuoneen nurkassa nököttävään kylpyammeeseen, josta voi samalla katsoa vaikka leffaa tai sitten ei kun 40-tuumainen telkkari on liian kaukana. Juu liian kaukana, huone on pinta-alaltaan suurempi kuin meidän koko koti, ihan oikeasti. Hintaa tälle komeudelle kertyy aika paljon vähemmän kuin mitä Cumulus-hotellit Suomessa maksavat, joten ei ihan kauheasti. Ainut negatiivinen juttu lienee, että kun vapun jälkeen siirrytään taas tavallisiin ja halvempiin majoituksiin voi alku olla vähän nihkeää. Ai, että aamiaiseksi paahtoleipää ja kahvia ja ai, että mä joudun itse kävelemään tonne ja että huoneessa ei enää sovikaan pelaamaan pingistä ja biljardia...
Näköalaa parvekkeelta

1 kommentti:

  1. Ai että näyttää ja kuulostaa taivaalliselta! Sillä lailla pysyy matkustusvire hyvänä, kun välillä osaa hemmotella itseään noin ylellisesti.

    VastaaPoista