Copyright

Kaikki kuvat E:n tai K:n ottamia ja niitä ei saa käyttää muissa yhteyksissä.

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Helmi

Lyhtyjen loistetta Hoi Anin illassa

Kaupunkien joukossa Hoi An. Täällä on kaikki; kulttuuria, uimarantoja, loistavaa ruokaa, hyvät ilmat ja kaiken kruunaava sietämättömän leppoisa meininki. Jo pelkästään tällä reissulla on päässyt käymään useassa mahtavassa paikassa mutta Hoi An on Top-listalla ihan siellä yläpäässa. Suomesta tehdään tänne muuten ihan mummomatkojakin, joten helppoon matkailuunkin tottuneet pääsevät tänne.
Enempää en osaa enkä uskalla kehua, on vaan hieno paikka, uskokaa pois.
Vietnamilaista kahvia fiinisti tarjoiltuna

Ei ole muuten ainuttakaan majapaikkaa tullut suositeltua, vaikka olisi ollut syytakin, Hoi Anista on pakko kehaista hotellia: Phu Thinh Boutique Resort & Spa. Kolmatta kertaa hotellissa ja on vaan mukava paikka. On tata upgreidattu ja kuulemma ensi vuonna tavoitteena 4* (nyt 3*), mutta kaikesta kunnostamisesta huolimatta on paikan henki edelleen se mukavan lokoisa, joka se oli jo 10 vuotta sitten kun me ekan kerran taalla olimme. Maksoi muuten 38 euroa yo, joka on Vietnamissa yli keskiarvon mutta suomalaiselle aika halpa hinta.

Pho

Ruokablogissa Vietnamin kansallisruoka pho. Nuudelikeitto; yrtteja (sitruunaruohoa ainakin), chilia, pippureita, nuudeleita (tietenkin), lihaa (kanaa tai nautaa) ja pohjaliemi tehdaan kalakastikkeeseen. Nautitaan lusikan ja puikkojen avulla, saa sotkea. Loistava hellelounas ja katukeittiosta nautittuna ei oikein maksa mitaan. (Saigonissa jotain 0,5 euroa vaikka turistina taisin maksaa vahan enemman kuin paikalliset). Kuvan pho on ihan ravintolasta, jolloin ruoalle kertyy hintaa jarkyttavat 1,5 euroa.
Pho

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti