Copyright

Kaikki kuvat E:n tai K:n ottamia ja niitä ei saa käyttää muissa yhteyksissä.

lauantai 17. toukokuuta 2014

Pamperointia Balilla


Balin kauneus ravitsee sielua.
Nyt on hyvä hetki rauhoittaa myös ruumis erilaisilla hoidoilla ja hieronnoilla. Hinnat eivät ole hurjat, kilpailua tuntuu olevan, joka nurkalla on jonkinmoinen vähintään köyhän miehen spa. Lisäksi nyt ei ole vielä huippusesonki, australialaiset tulevat sankoin joukoin vasta heinäkuussa, nyt hintoja voi saada tingittyä ja monessa paikassa onkin tarjouksia kun on kilpailu asiakkaista. Kuusi vuotta sitten kävimme Ubudissa romanttisessa Lulur- hoidossa, jossa hierontaan liittyi erilaisia kuorintoja ja hauteita ja kaiken piti kruunata pariskunnan yhteinen hibiskuksen ja frangipanin kukilla koristeltu kylpy. Kylvyssä oli kyllä yrttiä jos toista mutta vesi oli haaleaa, romanttisuus on kaukana kun varpaista vetää suonta puolityhjässä kaukalossa. Hilpasimme pukeutumaan ja hierojat olivat ihmetelleet kun olisi vielä joku viimeistelevä voide ollut nahkaan hierottavana. Tämänhetkisessä hotellissamme on oma jakuzzi parvekkeella. (Niin kuka väitti että tässä ollaan reppureissulla. Tämä hotelli on vasta aukeamassa ja saimme ylellisyyttä suopeaan hintaan. Ei tuottanut vaikeuksia jättää ensimmäistä pikku hotellia.)

kaksi uimapuulia ja jakuzzi parvekkeella.. ja meri 15 min kävelyn päässä

Indonesian viisumin pidennyksen saaminen on vielä epävarmaa. Vielä ei voi täyttää kassia kaikilla balilaisilla aarteilla jos tässä joutuu vielä lentämään.
ööö.. tuota pullonavaajia
 Buddhanpääkin on vielä kaupassa, unelmanohuita mekkoja olisi mutta nekin jäävät nyt odottamaan, kylläkin enempi hintansa kuin painorajoitusten vuoksi. Sademetsän(?) puista tehdyt esineet ovat käsittämättömän edullisia, jonkun täytyy käyttää aikaa veistämiseen ja sitten hinta on alle kaksi euroa. Paljonkohan käsityöläinen saa, 20 senttiä?
1 kommentti:

  1. Minulla on maailmalla muutamia unelmapaikkoja, joissa en ole koskaan käynyt enkä koskaan pääsekään. Yksi niistä on Bali. Ei ilmeisesti turhaan, kun sillä on ilmiselvästi hyvänolon ja sydämen rauhan vaikutusta.

    VastaaPoista