Copyright

Kaikki kuvat E:n tai K:n ottamia ja niitä ei saa käyttää muissa yhteyksissä.

torstai 27. maaliskuuta 2014

Saigon eli Hotsukka


maaseudun tyylia: aurinkohattu ja mopokypara yhtaikaa
Saigonissa on pistetty tuppukylien hiljaiselon jälkeen shoppailumoodi päälle. Ollaan tingitty parhaamme mukaan, kylläkin kohtalaisella menestyksellä.
myyjatar huilaa
Vierailimme Ben Thanh- kauppahallissa, jossa kyllä enimmäkseen on huonosti tehtyjä ja ylihintaisia romppeita myynnissä. Niitä emme tarvitse kassien painon jatkeeksi, kiitosta vaan. Myyjät kävivät kirjaimellisesti käsiksi, kun turistiparat eivät ymmärtäneet omaa parastaan ja pysähtyneet juuri heidän kojuihinsa. Vaatteita olisi pitänyt ostaa myös sovittamatta ja peilaamatta? Häh, nakuiltiin sitten rekkien takana ja tirkisteltiin taskupeilistä tulosta.

Kävimme Päivin kanssa myös Tan Dinh- kangastorilla ostamassa tulevien kesämekkojemme kankaat. Tämä on enempi paikallisten tori. Täällä saa katsoa kaikkea ihan rauhassa, ei ole pakkohinkutusta. Joskus pikemminkin päinvastoin, ei tullut palvelua, mutta se saattoi johtua siitä, että osa myyjistä oli tukkumyyjiä, eli olisi pitänyt ostaa koko pakka, ja mikäs siinäkään kun puuvillakankaiden keskihinta oli noin 2 e/metri. Klaustrofobisen ei kannata punkea näille kangasmarkkinoille, kapeat käytävät korkeine kangaspakkoineen ja tropiikin kuumuus ovat aika ylitse käyvät.

Toiveena on, että Hoi Anin ompelijat surauttavat kesägarderoobimme kuntoon jahka sinne pääsemme.

Tunnistaako joku hedelman? Maistuu raparperin ja omenan risteytykselta, emme tieda nimea suomeksi

1 kommentti:

  1. Kesägarderobi minullakin mielessä, vaikka viime vuonna lahjoitin viisi säkillistä osin käyttämättömiäkin vaatteita UFFille ja vannoin, että rättien osto on ny loppu.
    Noista kaupoista vois löytyä ihaniakin esim. silkkejä.

    Ihanannäköisiä hedelmiä on juu; en ole ennen nähnyt. Olis kiva maistaa. - Ruokailun onnen viikot ovat minulla alkaneet: aikainen kevät on tuonut parsat jo kauppoihin.

    VastaaPoista