Copyright

Kaikki kuvat E:n tai K:n ottamia ja niitä ei saa käyttää muissa yhteyksissä.

torstai 20. maaliskuuta 2014

Kepitystä

Rapumertoja

Kep eli Kambodzan virallinen rapupitäjä jakoi vierailijansa kahteen leiriin. Joku halusi välittömästi pois, mutta toiset vierailivat Rabbit Islandilla hippeilemässä riippumatossa, ja snorklaamassa kunnes viereinen uimari tuli vinkuen merestä ylös, meduusa oli purrut ilkeästi käsivarteen.
Rabbit Island
Emme tohtineet enää itsekään laittaa naamaa veteen meduusan suudelmaa houkuttelemaan, ja uintikin sujui enää paikallisten auratessa uomaa. Lisäksi kävimme Päivin kanssa Kepin sademetsän luonnonpuistossa könyämässä, valiten kaikista poluista jyrkimmän maastojääkäriradan, jossa mentiin solmuköydellä ylös irtokivilohkareseinämää. Olimme aika punaisia tyttöjä, kun pääsimme kukkulan harjanteelle. Täytyy myöntää, että kunto meinasi allekirjoittaneella loppua monta kertaa. Paikalliset koirat pitivät meille seuraa rääkkipolulla, ja vaikka koiriakin vähän avitettiin pehvasta työntämällä pahimassa mäessä, ne toipuivat yllättävän nopeasti ja kävivät välillä ihmettelemässä minne ne punanaamat jäivät puuskuttamaan, kun ei näy mutta kuuluu kyllä. Koirat tuntuivat huomaavan luonnonpuiston villieläimiä enemmän kuin me. Näimme kolme perhosta, yhden oravan ja kuulimme sarvilinnun raakunnan.
vaatekauppa


1 kommentti:

  1. Hyvä idea: liikkuvia vaatekauppoja tännekin! Kulkisivat kelloja soitellen kuin jäätelöautot. Niin minäkin pääsisin joskus vaatekauppaan.
    Meduusan suudelma olisi jännä nimi kirjalle. Mutta kokemuksena ei liene hauskimpia, joten varovaisuutta!

    VastaaPoista