Copyright

Kaikki kuvat E:n tai K:n ottamia ja niitä ei saa käyttää muissa yhteyksissä.

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Terima kasih Malesia

Port Dicksonin rantaleikkeja

eli kiitos Malesia. Kuukausi kului kuin siivilla. Tata kirjoitetaan jo Kambodzan puolella. Malesia oli meille sopiva sekoitus uusia polkuja ja jo aikaisemmin nahtya. Saatiin seuraa reissuun; ensin Mette, Tommi ja Oliver (terveisia kaikille) ja sitten juuri ennen Kambodzaan menoa Vesa. Kokonaisuudessaan erittain mukava maa ja pala tata seikkailua. Oman muistin virkistamiseksi reittia tahan: Kuala Lumpur-Penang-Langkawi-Kuala Lumpur-Tioman-Mersing-Melaka-Port Dickson-Kuala Lumpur.
Malesialaista katuruokaa nauttimassa

Kolmas kerta toden sanoo

Nakyma kaksoirtornien Skybridgelta
Tai oikeastaan kuudes. Kolmas kerta talla reissulla ja kuudes kokonaisuudessaan Kuala Lumpurissa ja vihdoin viimein saatiin mentya Kuala Lumpurin tunnetuimpaan rakennukseen eli siis tietenkin Petronaksen kaksoistorneihin. Sisaanpaasy on Malesialaisittain rouhea n. 20 euroa ja lippuja joutuu jonottamaan aikalailla mutta voihan sita sanoa kayneensa. Tornit on muuten oikeasti hienon nakoiset varsinkin pimean aikaan.

Kaksoistornit yolla
Vatsatauti on vaivannut ja ilman matka-apteekin antibioottia tatakin kirjoitettaisiin vessassa, joten pyydan anteeksi viiveen kirjoituksissa ja lyhytsanaisuuden. Seuraava kirjoitus onkin sitten Angkor Watista, joten ainakin kuvien voisi olettaa olevan komeita. (Vaimohan meilla vastaa kuvista). Nyt sulkeudun suosioonne ja parannan vatsaani Suomesta tuodulla salmiakilla ja hapankorpuilla.

1 kommentti:

  1. On noi kaksoistornit tosi upeita! Varmaan hieno kokemus. Minulle niistä ei iloa ole kuin kuvissa, koska voin pahoin jo tokassa kerroksessa. Melkein.
    Salmiakkia ja hapankorppuja vatsatautiin? Tuskin on lääkärin tai farmaseutin suosittelema lääke.
    Kevät on ryhtynyt ihan oikeesti uhkailemaan: meidän keittiön ikkunasta näkyy jo valkovuokkoja. Sinivuokkojakin on varmaan lähimetsässä, vaan enpä pääse sinne asti tilannetta tarkastamaan.

    VastaaPoista