Copyright

Kaikki kuvat E:n tai K:n ottamia ja niitä ei saa käyttää muissa yhteyksissä.

torstai 20. maaliskuuta 2014

Kesaloma Kampissa

Otsikko on sisapiirijuttu; kaikki jotka tajuavat sen voivat onnitella itseaan, tehda kaksoisvoltin kierteella ja sateilla kosmisesti. Muille tiedoksi, etta Kambodzasta kerrotaan.

Kambodza muuttuu

kuuden kuukauden valein. Tata mielta oli yksi taipaleella pahki kavelty amerikkalainen, joka asuu Kambodzassa ja omistaa (omaperaisesti) ravintolan. On helppo allekirjoittaa lause, silla ainakin kuuden vuoden takaisesta maa on muuttunut ja etupaassa parempaan. Edellisessa kirjoituksessa asiaa kasittelinkin ja ei menna siihen enempaa mutta tulkaa tanne toteamaan. Ei jateta Kambodzaa vain velivenalaisille ja germaaneille.
Kepin kuuluisia pippureita

Kuin Thaimaa ennen kuin (turisti)massat saapuivat

Nain kuvailee Sihanoukvillea Lonely Planet. Massat ovat kylla jo tuollakin, massojen koko on vaan murto-osa esim. siita populasta joka Phuketissa lomailee. Aktiviteetit Sihanoukvillessa on jotakuinkin perinteista trooppista rantamestaa; uimista, snorklaamista, saarihyppelya, biletysta, vesiurheilua, sluipailua ja yleista hengailua. Paletista jokainen poimii haluamansa setin. Sihanuokvillessa tormasimme muuten suomalaiseen tarjoilijaan, joka oli siella jo monetta vuotta toissa. Talvea paossa mutta siis duunissa. Kuulemma ei ole pimeasta ja kylmasta pitavaa sorttia ja siksi mielummin talvet toissa Kambodzassa ja kesat Suomessa. Ei mikaan ihan surkea jarjestely.
Rantaa Sihanoukvillessa

Budjettimatkaajan unelma

Se mika Kambodzassa ei ole muuttunut, on se, etta hintataso on eurooppalaiselle sietamattoman edullinen. Halvimmat hotellit muutaman euron, ihan siedettavat kympin ja kolmella kympilla saa jo uima-allasta ja muutaman tahden hotellin palveluita. Hyvaa ruokaa ravintolasta parilla eurolla, kokonainen grillattu kala (esim. Red Snapper tai Yellow Tuna) pari kolme euroa edelliseen lisaa ja Happy Hour tarkoittaa kolme tuoppia eurolla. Paljon enemmankin saa tietysti kulumaan mutta vahalla rahalla viettaa ihan laatulomaa.
Yksi auringonlasku lisaa

Ruokablogin paluu

Tai oliko se poissakaan. Parhaat kuvat parhaista ruoista jaa ottamatta kun reissaajat ovat niin nalkaisia, etta ruoka syodaan ja sitten muistetaan: "Ai niin ne kuvat". Alla seuraavat ruokalajit: Amok, Ananas-Chili ja Kepin taskurapua viherpippurikastikkeessa.







1 kommentti:

  1. Nyt olette sitten päässeet niin pitkälle kuin pippuri kasvaa. Ei hassumpi mesta!
    Ruokajutut pistävät muutenkin kateuden liikkeelle, kun muistan mitä alkuviikon ruokatähteitä jouduin tänäänkin syömään (laiskuuttani, ei huvittanut kokata mitään).

    VastaaPoista