Copyright

Kaikki kuvat E:n tai K:n ottamia ja niitä ei saa käyttää muissa yhteyksissä.

tiistai 1. heinäkuuta 2014

Tässä(kö) tämä nyt on

273 päivää, neljä mannerta, 15 maata, lukematon määrä paikkoja ja ihmisiä, lähemmäs 100000 kilometriä lentokoneessa, 30000 kilometriä auton ratissa, bussilla ja junalla molemmilla tuhansia kilometrejä, autolla, taksilla, tuktukilla ja riksalla matka poikineen. Ja sitten on kävelty, ajettu moottoripyörällä ja pyörällä, juostu kiivetty, uitu ja snorklattu. Tulivuoria, aavikoita, valtameriä, viidakoita, ylänköjä, vuoristoja, alankoja ja laaksoja. Kaupunkeja suuria ja pieniä, kyliä ja kylänpoikasia. Ihmisiä, pieniä ja suuria, mustia, ruskeita, keltaisia, valkoisia ja vaaleanpunaisia. Ja nyt ollaan kotiin päin lähdössä.
On ollut mahtavaa aikaa, päivääkään en pois vaihtaisi (tai ehkä nyt sentään Vietnamin ruokamyrkytyspäivän). Tähän pitäisi varmaan henkistyä ja tehdä tiliä fiiliksistä mutta en osaa, en kykene. Ehkä kun pääsen Suomeen ja arkeen. Nyt ei vaan saa sanoiksi fiiliksiä. Lainaan X-Filesia (kuka muistaa): "Truth is out there!" Tai sitten itseäni: "Tervetuloa Aasiaan, tulevaisuus on jo täällä!" Kiitos!

Yö saapuu Singaporeen

Garden by the Bay illalla

1 kommentti:

  1. Mitä matka antoi, mihin se teitä todella vei, mikä teissä muuttui - sen tosiaan pystyy tajuamaan vasta myöhemmin. Matkan tilitys on jatkoa, ehkä jopa tärkeintä osaa kokemuksistanne,
    Vain muutama tunti ja: tervetuloa kotiin! Onnellisena odotan tapaamistanne.

    VastaaPoista