Copyright

Kaikki kuvat E:n tai K:n ottamia ja niitä ei saa käyttää muissa yhteyksissä.

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Penang murkinataivas


Penang on yksi satunnaisen matkailijan (ja esim. Anthony Bourdainin) ruokataivaita; kiinalaista, malajia, intialaista, sushia, jne...kaikkea loytyy ja ruuan tason on mykistava. Katukeittioista saa parempaa kiinalaista tai intialaista kuin Euroopasta mistaan ja Food Courteista (en keksi suomennosta) ihan mita ruokaa tahansa; puoli-ilmaiseksi rakkaudella valmistettuna. Vaikka kulttuuri ei kiinnostaisi tippaakaan, vihaisi rantalomailua ja viela enemman mukavan helteista ilmastoa ympari vuoden tanne kannattaa kerran elamassa tulla ihan vain syomaan, syomaan ja syomaan. Sama patee muuten noin suunnilleen koko Malesiaankin. Ihan pikkuinen varoituksen sana kuitenkin; taalla ruoka maistuu noin jotakuinkin silta milta sen kuuluukin; kala maistuu kalalta, simpukka simpukalta ja vindaloo on niin tulista, etta sukat pyorii jaloissa viela seuraavana aamunakin. Paitsi, etta ei taalla tarvitse sukkia kayttaa.
 \ 
Teurastaja duunissaan

Merimakkarat odottavat pannulle paasya
 
Ruokaa odotellessa




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti